Behandlinger

Almindelige frisørbehandlinger
Udover almindelige frisørbehandlinger laver vi selvfølgelig også meget andet, såsom:

Brun uden sol med Tan-mist
Tan-mist har været i Danmark siden maj 2003. Fordele ved brug af Tan-Mist, du bliver ikke skoldet, du udsætter ikke din hud for de farlige stråler som i solarie. Ingen pletter, streger eller “orange” farve. Det tager kun 10-20 min. at påføre. Holbarhed 6-8 dage. Desuden indeholder det Aloe Vera, samt aminosyre som er opstrammende for huden.

Naturtro øjenvipper
De kunstige Vipper bliver sat på dine naturlige vippehår. De bliver sat på i et bundt med ca. 5 hår. De fås i 3 længder, og de bliver limet fast med sort eller klar lim. Holbarhed mellem 2-5 uger alt afhængig af hvordan du passer dem.

Påsvejsning af ægte hår
Håret bliver sat på i små totter med keratin, som bliver smeltet fast til dit eget hår. Vi har eksperimenteret med forskellige mærker, kvaliteter osv. Vi har fundet frem til at Great Lenght, som henter deres hår i Indien og er den bedste kvalitet på market. Håret fås i mange forskellige farver og længder. Jo længere hår du har des pænere bliver resultatet, dog skal dit eget hår være minimum 10-15 cm. Holbarhed 4-8 måneder.

Tape on and off
Håret sættes på i 5-10 cm brede baner, de bliver “tapet” på, og kan genbruges. Håret skal “tapes” op efter ca. 6-8 uger.

Negle
Glasfiber/gelenegle negle med hvid tip eller som naturlige med gemmensigtige tipper.
Vi laver også forstærkning af egne negle.
Shellac er det nye inde for neglelak med ekstra lang holdbarhed. Det holder mindst 2 uger uden mærker og ridser. Bliver størknet I UV lys, så det 100 % tørt når du forlader salonen. (laves bade på hænder og fødder og fås i mange farver, fransk kant og div. pynt).

Brude/Gallahår
Vi udvikler os meget inde for håropsætninger, og til Bryllupshår er der altid en prøve opsæt med i prisen.

Vipper SINGEL lash
Hvis du ønsker et naturligt look er det SINGEL lash du skal vælge… Vipperne bliver sat på et hår på et hår.